Vibrators

Vibrator G Spot

De beroemde G Spot, sommige mensen beweren deze feilloos op te kunnen sporen, ander mensen beweren dat dit plekje van genot helemaal niet bestaat. Volgens de experts zou de G Spot zich ongeveer op 5 tot 8 centimeter in de vagina bevinden, hoewel dit nooit fysiologisch is bewezen. Wanneer jij meent de G Spot te hebben opgespoord kun je met de vibrator voor de G Spot veel plezier beleven!

Vibrator anaal

Met al het plezier dat de vagina je kan schenken zou je haast vergeten hoe gevoelig de anus is. Met de vibrator anaal kun je heerlijk genieten van die trilling in je bruine sterretje. Je kunt een vibrator anaal heel goed combineren met bijvoorbeeld vaginale seks tussen man en vrouw. Ook heren die wel hun anus willen stimuleren, maar zelf niet zo van de herenliefde zijn, kunnen met deze vibrators hun orgasmes enorm veel krachtiger maken. Deze plek is voor velen een goed bewaard geheim dat garant staat voor ongelofelijk geile seks!

Vibrator waterdicht

Allereerst moeten we opmerken dat grondig reinigen van vibrators na elk gebruik essentieel is om bacteriologische infecties te vermijden. Bekijk hiervoor ook ons assortiment aan reinigingsproducten. We bieden bij Secretshop.nl ook een aantal vibrators die waterdicht zijn aan, die kun je lekker meenemen onder de douche voor een stimulerende verrassing onder het kletterende water.

Vibrator mini

Voor de vrouw “on the go” adviseert het team van Secretshop.nl de vibrator mini. Die neem je overal mee naartoe, zodat je een bijzonder momentje voor jezelf kunt nemen waar en wanneer je dat wilt. Het is ook een fijn product voor mensen die graag een subtiele stimulatie ervaren zonder met grote fallussen in de weer te gaan. Fans van de vibrator mini houden ook vaak van vibrerende eitjes voor inwendig gebruik. De keerzijde van de munt is de vibrator XXL, daar geniet je nog langer en heftiger van!

Vibrator sets

Kun je geen keuze maken, en wil je toch wat meer dan de vibrator klassiek? Bestel dan één van onze vibrator sets, er zijn verschillende configuraties mogelijk. Natuurliefhebbers kiezen vaak voor de vibrator nature of de vibrator Tarzan, er zijn ook sets met vibrator opzetstukken waar je eindeloos mee kunt variëren. En ja, je kunt de klassieke “massagestaaf” ook gebruiken voor je nek en schouders, kies in publieke situaties dan wel voor een neutraal model…

Waarom kiezen voor Secretshop.nl?

Er zijn volop redenen om te kiezen voor Secretshop.nl, daar maken we geen geheim van! Geniet direct van alle voordelen die onze webshop biedt waaronder:

  • Enorm lage prijzen.
  • Uitstekende kwaliteit erotische artikelen.
  • Groot assortiment, voor iedereen wat wils!
  • Voor 22.00u. besteld, morgen in huis (mits op voorraad).
  • Persoonlijke klantenservice die graag antwoord geeft op al jouw vragen.
  • Bij Secretshop.nl houden we zelf ook enorm van seks, wij weten wat jij lekker vindt!

Trillen van genot doe je uiteraard met de hoge kwaliteit vibrators van Secretshop.nl. Zoek direct jouw favoriet en geniet!