Sextoys voor mannen

Hole in one!

Nee, dit is geen golfbaan, we hebben het hier over de kunstvagina. Jazeker, mannen zien de vagina als kunstvorm, we kunnen er werkelijk geen genoeg van krijgen. Een kunstvagina is speciaal ontworpen om het genot van de man zo optimaal mogelijk te maken. De Tenga is daar een goed voorbeeld van, voor elke stimulatie is er een geschikt model verkrijgbaar. Daarmee kun je overal (klaar)komen; thuis, op reis en overal waar je eventjes opgewonden raakt. Houd het wel netjes!

Even blazen, dan stevig pompen

De opblaaspop, iedereen kent ze maar bijna niemand wil toegeven dat ze een opblaasbare dame in de kast hebben liggen. Niet jaloers worden dames, opblaaspoppen zijn helemaal geen vervanging voor een echte vrouw, het is gewoon een heerlijke mastubratie tool. Zie het als een eerbetoon aan de vrouw, we kunnen geen genoeg krijgen van die ronde vormen en heerlijke verborgen plekjes. Bij Secretshop.nl vind je goedkope budget opblaaspoppen voor een snelle wip, maar ook realistische poppen met een natuurgetrouwe vagina die gemodelleerd zijn op de geilste porno actrices.

Groot, groter, grootst

Het gaat niet om de lengte of de dikte, wat je ermee doet staat voorop. Toch zijn er artikelen om jouw krachtpatser een beetje “extra” te geven. Met een penisring ofwel de cockring bijvoorbeeld, daarmee houd je het een stuk langer vol. Bij Secretshop.nl kun je ook pumps & enlargers bestellen om de bloeddoorstroming in jouw lid mee te stimuleren. Dat is niet alleen bedoeld om de penis langer te maken, maar ook om deze optimaal te laten presteren in bed. Je weet het, ongebruikt gereedschap zal sneller roesten, zorg dat jouw werktuig regelmatig in actie komt!

Geile sekstoys voor heren

Wil je de grenzen van seksueel genot verleggen? Bestel dan eens tepelklemmen. We hebben er niets aan wat betreft het voeden van onze kindertjes, toch kunnen ook mannen volop genieten van hun tepels. Er is nog veel ander speelgoed voor 18+ om van te genieten, bekijk de uitgebreide collectie seks artikelen in de webshop van Secretshop.nl. En als je naar specifieke speeltjes op zoek bent, maar deze niet kunt vinden, neem dan gerust even contact op met onze vriendelijke en vakkundige medewerkers. Die helpen je graag verder om al jouw wensen waar te maken!

Waarom kiezen voor Secretshop.nl?

Er zijn volop redenen om te kiezen voor Secretshop.nl, daar maken we geen geheim van! Geniet direct van alle voordelen die onze webshop biedt waaronder:

  • Enorm lage prijzen.
  • Uitstekende kwaliteit erotische artikelen.
  • Groot assortiment, voor iedereen wat wils!
  • Voor 22.00u. besteld, morgen in huis (mits op voorraad).
  • Persoonlijke klantenservice die graag antwoord geeft op al jouw vragen.
  • Bij Secretshop.nl houden we zelf ook enorm van seks, wij weten wat jij lekker vindt!

Opzoek naar een kunstvagina, opblaaspop, penisring of penispomp? Je vindt alle sekstoys voor heren bij Secretshop.nl.