BDSM

Wat is BDSM?

BDSM staat voor Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism. Het is een vorm van seks waarbij macht een belangrijke rol speelt. Er is sprake van een dominante partner en een submissive partner die samen zinnenprikkelende machtsspelletjes uitvoeren. Huisvrouwen over de hele wereld kregen het spontaan benauwd door de succesvolle serie boeken “Fifty Shades of Grey”. Maar vergis je niet; BDSM gaat veel verder dan die vijftig tinten grijs, je kunt eindeloos genieten van BDSM seksspeeltjes.

Sadisten en masochisten

Wil jij dominant zijn, of durf jij jezelf helemaal over te geven aan de overheersing van je partner? Sommige mensen houden van slechts één zijde van deze duistere munt, andere mensen wisselen regelmatig van positie. Vernederd worden kan net zo geil zijn als iemand vernederen tot op het bot. Wederzijds vertrouwen speelt een belangrijke rol bij BDSM, elke participant moet zich veilig voelen om de spanning optimaal te kunnen ervaren.

Lak & Latex

Glanzend zwart latex is onlosmakelijk met elkaar verbonden in de kunst van bondage. De strakke pakken waar de cast van The Matrix jaloers op zijn! Kleed je als strenge meesteres met hakken als stiletto’s, of laat je knevelen en buig neer voor jouw overheerser. De lak en latex kleding van Secretshop.nl is elastisch en comfortabel om te dragen. Let wel op de juiste maat, bekijk goed de informatie op de productpagina en neem bij vragen gerust even contact op met onze BDSM experts. Die zitten aan hun bureau getekend…soms zelfs letterlijk!

Zweepjes, knevels en maskers

Vier jij Carnaval met slechts een boerenkiel, of ga je er helemaal voor? Voor de BDSM freaks die hun S&M spelletjes tot een hoger niveau willen brengen adviseren we het gebruik van onze zweepjes, knevels en maskers. Deze producten zijn specifiek ontwikkeld voor BDSM sex, ga niet aan de slag met een rol touw uit de gereedschapskist! BDSM geeft je de illusie van gevaar zonder de nare bijverschijnselen, in de webshop van Secretshop.nl zul je altijd slaan… SLAGEN!

Electro sex, sex met (hoog)spanning!

“Erotic electrostimulation”, dat is de volledige term voor electro sex, ook wel e-stim genoemd als afkorting van “electrical stimulation”. Je hoeft gelukkig geen electriciën te zijn om veilig met electro sex om te gaan dankzij de veilige producten van Secretshop.nl. Al onze seksartikelen voldoen aan strenge voorwaarden zodat jullie veilig kunnen genieten. Wij houden van spanning dankzij elektrische stimulatie, met onze top kwaliteit producten kun je écht veilig vrijen!

Waarom kiezen voor Secretshop.nl?

Er zijn volop redenen om te kiezen voor Secretshop.nl, daar maken we geen geheim van! Geniet direct van alle voordelen die onze webshop biedt waaronder:

  • Enorm lage prijzen.
  • Uitstekende kwaliteit erotische artikelen.
  • Groot assortiment, voor iedereen wat wils!
  • Voor 22.00u. besteld, morgen in huis (mits op voorraad).
  • Persoonlijke klantenservice die graag antwoord geeft op al jouw vragen.
  • Bij Secretshop.nl houden we zelf ook enorm van seks, wij weten wat jij lekker vindt!

Maak van seks een spannend avontuur met meer grijstinten dan je ooit had durven dromen, bekijk alle BDSM artikelen van Secretshop.nl.